BLOG

Mik hiányozhatnak a játékbolt kínálatokból idén karácsonykor?

2022.11.22 17:44

Az őszi hónapok egyik nagy felismerése, hogy hamarosan nyakunkon van a karácsony. A karácsonyi forgatag pedig a játékbolt üzletekbe is beszivárog szépen lassan. Bármilyen játékot is keressünk ajándékba, logikai, interaktív, disney vagy Playmobil, jobb minél hamarabb beszerezni őket, nehogy készlet hiány fogadjon bennünket. Normális esetben ez az értékesítéstől és a termeléstől függ, de 2022-ben figyelembe kell vennünk a szállítással és az ellátási lánccal kapcsolatos problémákat is, amelyeket az elmúlt két évben tapasztaltunk.

Idén a játékok megtalálásának legnagyobb problémája az, hogy a szállítás a szokásosnál tovább tart. Érdemes ezt észben tartani, amikor a játékbolt kínálatát vizslatjuk. A játékok korai megvásárlása biztosíthatja, hogy az utolsó pillanatban ne kelljen tülekednünk, és ne hagyjuk ki a gyermekünk által óhajtott játékot. Az anyagiasság nem minden, de van valami varázslat abban, hogy gyermeke szemét látja, amikor karácsonyra megkapja a kívánt játékot.

De mik is lesznek várhatóan a legkapósabb darabok a játékbolt üzletek polcain? Nézzük mire kell készülnünk:

1 – Nintendo Switch OLED

A játékkonzolok (például a Nintendo Switch) mindig a kedvenc ajándékok közé tartoztak az ünnepi szezonban. 2022-ben azonban tudnunk kell, hogy a Nintendo Switch OLED-et valószínűleg nehéz lesz beszerezni, de nem lehetetlen megtalálni az üzletekben vagy az interneten – bárhol.

2 – Bizonyos LEGO készletek (Avatar)

Az ellátási lánc problémái miatt világszerte nehéz volt, hogy minden játék elérhető legyen minden üzletben, legyen az egy hagyományos játék bolt vagy egy online bolt. Sok LEGO készlet továbbra is elérhető lesz, de ha a listán szereplő személy különlegeset szeretne, keressen korán.

3 – Magic Mixies kristálygömb

A Magic Mixies Cauldront nehéz volt megtalálni 2021-ben, de idén ez valami új. A Magic Mixies Magical Misting Crystal Ball játékbaba 2022 keresett játéka lesz, és minde bizonnyal idén is nehéz lesz megvásárolni. Emiatt, ha meglátjuk valamelyik Magic Mixies Magical Misting Crystal Ball játékkészletet az üzletekben vagy az interneten, szerezzük be azonnal!