Country (lovarda, farm, erdei világ)

Playmobil country (lovarda): gyors szállítással, kiváló árakon

Morzsa játék webáruház: Playmobil lovarda (Country) hatalmas raktárkészletről. Kiszállítás villámgyorsan + kiváló árak ezen az oldalon

Sorrend:

Playmobil country: irány a vidék és az állatok

A Playmobil név nagyon ismert itthon és a Playmobil Country tematika igyekszik közelebb hozni a gyerekekhez a vidéket, az állatokat, a természetet: a lovardák, farmok, erdők világát. Attól még, hogy a világon (és Magyarországon) egyre több gyerek nő fel urbanizált (városi) környezetben, a vágy a természet, vidék, állatok, erdők iránt pontosan ugyanúgy megvan bennük. Sőt, nemcsak a gyerekekben, hanem bennünk, felnőttekben is.

A Country termékek között a Playmobil lovas játékok nagyon népszerűek (pl. a Playmobil lovarda), ahogy a lovastanya és a hordozható farm is. A lovas Playmobil játékokból valószínűleg sosem elég és kiválaszthatjuk a kedvenc lófajtáinkat, de egy komplexebb játék (Nagy lovaglópálya lómosóval, Póniudvar, Lókarám arab lóval, Heidi adventi kalendárium, Kennel kisállatoknak, Pónigondozó kislány) és mások: ezekkel a gyerekek általában többet játszanak és több élethelyzetet tudnak kipróbálni a játékokon keresztül.

Ha pedig az állatokat nem akarjuk magunk mögött hagyni, de több mozgást szeretnénk a játékba vinni, az állatok és Country járművek világa lehet a legjobb ajándék. Ilyen a vidéki árus, aki kisbuszból árul zöldségeket, gyümölcsöket, tejtermékeket, húsokat, gyümölcsleveket és lekvárokat vagy a lószállító, ahol szintén egy kiszbuszszerű járműben akár 2 ló is szállítható, ahogy a vezetőfülkébe is ketten férnek el. Ennél a modellnél könnyebben hozzá lehet férni a bent ülökhőz (és állókhoz) a levehető tetőnek köszönhetően. Ha nem is olyan gyorsan, de régiesebb, sok gyereknek érdekesebb módon működik a Lovaskocsi, ahol a sofőrön kívül hátul két kisgyerek is utazik és egy piknikkosár teszi majd érdekessé azt az időt, amikor megáll ez a jármű. Talán még a lónak is jut egy-egy finom falat. Nem is beszélve egy óriás traktorról, amely mérete 31-40 x 12 x 14-22 cm (a számok azért változnak, mert a traktor felszerelése előre is hátra is felszerelhető). Ehhez tartozik tolólap, emelővilla, bálarakodó és homokrakodó is. Ha pedig pótkocsi húzására kerülne a sor, vonóhorgot is találunk rajta.

Ha egy kisebb, húsvéti ajándékra gondolunk, akkor nagyszerű lehet a Libapásztorlány, akihez három liba és egy libaúsztató is tartozik: ezt húsvéti tojásban találjuk. Vagy egy másik kisebb ajándék a Farmerlány bárányokkal, ezzel a kisgyerekek könnyebben megérthetik, hogy nemcsak az embereknek vannak kisbabáik, akiknek tejre van szükségük, hanem a többi emlősnek is.