FruBlu buborékfújó SZUPERAKCIÓÓÓ!

Játékbabák és kiegészítőik

Játékbaba: minden típus gyors szállítással, kiváló árakon

Morzsa játék webáruház: Játékbaba és kiegészítők hatalmas raktárkészletről. Kiszállítás villámgyorsan + kiváló árak ezen az oldalon

Játékbaba: örök kedvencek szinte minden kislánynak

A játékbabák az egyike azon kategóriának, amely nemcsak évek vagy évtizedek, de évszázadok óta részei egy kislány játszóhelyiségének. Ez persze nem azt jelenti, hogy pontosan ugyanolyan játék babák lettek voltak ükanyáink játékai, mint gyermekeinké a 21. században. Bár a műanyagot már több mint másfél évszázaddal ezelőtt sikerült laboratóriumban előállítani, ez az utóbbi évtizedekben vált csak rendkívül széles körben használttá a játékok készítése során.

A játékbaba kategóriában óriási választék van a játék baba típusok között. Ha gyerekünk szeret mozgásban lenni, egy baba babakocsival lehet a legjobb megoldás, ez sok kisebb (1, 5-2, 5 év körüli) fiúnak is kedvence lesz: ezt mi sem mutatja jobban, hogy létezik kék színű játékbabáknak szánt babakocsi is.

Ha pedig inkább a családi élet nyugodtabb részeire koncentrálna gyerekünk (vagy az ajándékozott), akkor egy játék baba bölcső lehet kiváló. Ebben élvezetes és relaxáló lehet ringatni egy játékbabát.

Amikor babák játék kategóriáiról beszélünk, fontos tudnunk, hogy a gyártók általában más jellegű, kinézetű babákat szánnak a kisebbeknek és a nagyobbaknak. A jól ismert, karcsú, hosszú hajú, mindig tökéletesen sminkelt Barbie babák és hasonló modellek idősebb kortól (kb. 5 éves kortól) szoktak népszerűk lenni, míg ez előtt, akár már egészen korán, fél éves kortól (arra figyelve, hogy 3 éves kor alatt a félrenyelés miatt az apró részeket nem szabad a gyerekeknek odaadni) jók lehetnek a kerek arcú, inkább babaformájú és babafej játék típusok

Már ez utóbbi kategóriában is nagy a választék, az inkább fiatal gyermek, baba testalkatú játékok is sokra képesek: fesülködéstől és teázástól kezdve kutyasétáltatáson át egészen biciklizésre, autóvezetésre, festésre, lovaglásra is képesek a különböző játékbabák.

A Barbie jellegű babák pedig újra és újra fel tudnak öltözni, akár leopárdos vagy esküvői ruhába is, tudnak fésülködni, lovagolni, kisbabát tolni a babakocsiban, táncolni, búvárkodni, sellővé válni vagy hangszerekkel játszani.

Összességében kijelenthetjük, hogy egy megfelelő játékbaba egészen pici kortól tinédzserkorig örömet tud okozni a megajándékozottaknak.