Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

Sam, a tűzoltó

Sam a tűzoltó játék, állomás és figura kiváló árakon

Morzsa játék webáruház: Sam a tűzoltó játék, állomás és figura hatalmas raktárkészletről. Kiszállítás villámgyorsan + kiváló árak itt

Sorrend:

Sam a tűzoltó játék: rengeteg lurkó álma valóra válhat

Sam a tűzoltó karrierje 1987-ben kezdődött, Walesben, az Egyesült Királyságban, méghozzá TV-s bábfilmsorozatként. 2008-tól a sorozat számítógépes animációval készült, Magyarországon is több TV műsorán láthattuk, csakúgy, mint például a YouTube-on. Sam nem véletlenül rengeteg gyerek hőse: bátorságával, józan eszével, hidegvérével mindig sikerül megmentenie a helyzetet, attól függetlenül, hogy milyen forró legyen is az.

És aki egy kicsit is ismeri a játékok univerzumát, tudja, hogy egy ilyen hosszú életű, sikeres sorozatból nemcsak egyetlen Sam tűzoltó játék készült, hanem több száz is. A járművekre koncentrálva találunk tűzoltóautót két figurával (egyikük természetesen egy Sam a tűzoltó figura), Sam a tűzoltó játék helikoptert, állatmentő tűzoltó autót, kétéltű tűzoltó járművet, mentőcsónakot, quadot, rendőrségi motort, autómentő járművet és sok mást is, többek között tűzoltóautók egész kavalkadját.

Ha egyszerre akarunk többet betárazni, létezik olyan készlet is, amelyik 5 db mentőjárművet tartalmaz.

De nem csak járművekben gondolkodhatunk, a tűzoltó Sam játék kategória felölel Sam a tűzoltó állomást, ebben találunk jelzőlámpát, a kisautóknak csúszdát, közlekedési táblákat, jelzőlámpát, még tornyot is, a tetején helikopter leszállóval. Egy ilyen tűzoltó Sam állomás nagyon sok játékórát magában foglalhat, ha a megfelelő gyerek kezébe kerül. A figurák és járművek is nyilván segítenek, de egy teljes épület és minden hozzátartozója, egy Sam a tűzoltó állomás igazán különleges ajándék.

Persze az sem igaz, hogy csak egy fajta Sam tűzoltó állomás létezik: ahogy a tűzoltó autókból, ezekből is több féle létezik. Ilyen a vízimentő állomás kétéltű járgánnyal például.

Ha pedig a kisebb-nagyobb játékok helyett inkább az ajándékozott öltözne be Tűzoltó bácsivá, például ki mássá, mint tűzoltó Sammé, akkor léteznek ehhez is kiegészítők, mint a tűzoltó Megafon és a játék tűzoltó sisak játék mikrofonnal.

Ha pedig a földi játék és a tűzoltás helyett a levegőben próbálnánk ki magunkat, a Wallaby mentőhelikopter kilövővel lehet tökéletes ajándék.