Ide kattintva találhatók a legújabb Playmobil - Így neveld a sárkányodat játékok!

Playmobil

A műanyagból készült Playmobil játékokat először 1974-ben mutatták be a nagyközönségnek a nürnbergi játékvásáron. A Playmobil első témái között volt a vadnyugat és a lovagok, majd kibővült számos izgalmas játékvilággal, a jellegzetes játékfigurák pedig mozgatható kezeket és különböző frizurákat kaptak.

A színes Playmobil világ globális diadalmenete a mai napig folytatódik, számos országban Karácsonyra és születésnapra a gyerekek Playmobil játékokat kapnak. A rengeteg téma közül mindig van valami, amit érdemes felfedezni. Évről-évre rengeteg Playmobil újdonság jelenik meg, amikkel órákon át tartó önfeledt szórakozást lehet biztosítani a gyerekeknek. Valószínűleg ez a sokféleség magyarázza a Playmobil játék sikerét: meghódítani az óceánokat a Playmobil kalózokkal és megszerezni a kincset; traktorral járni a Playmobil farmon és gondozni az állatokat; a középkorba csöppenni a Playmobil vár és lovag készletekkel és ádáz csatákat vívni az ellenséggel; megvédeni és megmenteni a városlakókat a Playmobil rendőrség és tűzoltóság készletekkel; gondozni a lovakat és pónikat a Playmobil lovas játékokkal, majd kitakarítani a lovardát; minderre lehetőség van ebben a varázslatos világban. A német gyártó még a legkisebbekre is gondolt, speciálisan nekik fejlesztették ki a Playmobil 123 készleteket, amik mindenben megfelelnek a kicsik igényeinek, játékosan tanulhatnak velük, segítik a finommotorikus mozgás fejlődését, de nem tartalmaznak lenyelhető apró alkatrészeket.

Fedezze fel ezt a hatalmas világot a Morzsa játékbolt Playmobil webáruházában! Magyarország egyik, ha nem a legnagyobb választékát kínáljuk Önöknek Playmobil webáruházunkban. Igyekszünk olyan Playmobil játékokat is beszerezni, amik Magyarországon már nem kaphatók, vagy sosem forgalmazták őket hazánkban. Emellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy az árakat alacsonyan tartsuk és mindenki a lehető leggyorsabban kapja meg tőlünk a megrendelt termékeket. Sok éves tapasztalattal segítünk eligazodni a hatalmas Playmobil világban, szakértő ügyfélszolgálatunk várja megkeresését.