Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

Playmobil

Playmobil játékok: minden típus gyors szállítással, kiváló árakon

Morzsa játék webáruház: Playmobil játékok hatalmas raktárkészletről. Kiszállítás villámgyorsan + kiváló árak ezen az oldalon

Playmobil: hamarosan 50 éve kedvenc a világ minden táján


A műanyag Playmobil játékok karrierje a 70-es évek első felében kezdődött, amikor 1974-ben, a nürnbergi játékvásáron bemutatásra kerültek. Az első témák a lovagkor és az amerikai vadnyugat voltak, de azóta több tucat témában alkotott újat ez a jól ismert játékmárka.

A Playmobil vásárlására el lehet gondolkodni egy Playmobil bolt vagy egy Playmobil webáruház meglátogatásán. Mint tudjuk, az utóbbi esetében a fotelből sem kell felkelnünk vagy éppen elüthetjük a villamoson vagy metrón töltött időt is okostelefonnal és mobil internettel.

Egy olyan üzletben vagy webáruházban, amely valóban a Playmobilra fókuszál, külön helyen és / vagy kategóriában találhatjuk meg a lányoknak és fiúknak szánt játékokat, az idei újdonságokat, a népszerű Playmobil témákat, és ha már ezeken belül van kedvencünk, rögtön ott is kezdhetjük a keresést.

A legkedveltebb Playmobil témák között találjuk a Volkswagen autókat, mint a régi bogárhátút, amelyet könnyen lehet, hogy a most ajándékozottak nagyszülei még vezettek is a valóságban, vagy az ikonikus T1 lakóautót, amelyben olyan családi témák is megférnek, mint élelmiszerek, fésű, fogkefék, stb - ezek 5 éves kortól ajánlottak.

Egy megunhatatlan téma (általában fiú gyerekeknek) a Novelmore várai és lovagai, találunk itt várat, vitorlás tűzhajót, harci léghajót, guruló erődöt, kis várat (tornyot), óriás várat, vízágyút, Burnham tűzszikla várat, Idő templomát, farkas hátán lovagoló íjászt, tüzes faltörő kost és még megannyi érdekességet. 8 éves kortól. Tipp: érdemes utánajárni a történetnek is, ezzel extra játékidőt tudunk adni a Playmobil ajándékhoz, amely a kreativitást is fejleszti.

Ha az ajándékot váró fiatal ismeri és szereti a Vissza a jövőbe filmeket és univerzumot, akkor a Playmobil ajándékok kiváló kiegészítők lehetnek ide. A 6 éves kortól ajánlott, 64 darabos DeLorean időgép-autó, amelynek mind a négy kerekét be lehet hajtani 90 fokkal, ha repülni szeretnénk vele. Ha pedig inkább a történet és a karakterek az érdekesek, akkor Marty McFly és Dr. Emmett Brown figurái lehetnek az ideális ajándékok.

És hogy ne feledkezzünk el a lányosabb témákról, a Dollhouse kategóriában nem véletlenül a rózsaszín dominál a csomagolásokon. Itt olyan termékeket találunk, mint babaszoba, gyerekszoba, óriás babaház, családi konyha, születésnapi party bohóccal, hálószoba varrósarokkal és mások. Általában a lányoknak jelent élvezetet a családi élet "modellezése" játékokkal, ezekre a Playmobil Dollhouse termékek kiválóan alkalmasak. Ezek már 4 éves kortól ajánlottak.