Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

Playmobil ház és berendezései

Playmobil ház: modern babaház, konyha és gyerekszoba

Morzsa játék webáruház: Playmobil ház hatalmas raktárkészletről: babaház, gyerekszoba, konyha, családi- és vidéki házak. Kiváló árak itt:

Sorrend:

Playmobil ház: óriási választék, nagyszerű kalandok és játék

Mindnyájan valamiféle hajlékban nőttünk, növünk fel: legyen szó egy kis lakásról vagy egy nagy házról. Bármelyikről is van szó, a gyerekek imádják modellezni, lehetőleg élethűen, az életet négy fal között. Ebben tökéletes társ egy Playmobil ház. Szerencsére olyan sokféle háztípus érhető el, hogy bármelyik gyerek megtalálhatja a hozzá legjobban illő darabot. Ilyen lehet egy Playmobil családi ház, Playmobil vidéki ház vagy Playmobil modern ház.

De nehogy azt higgyük, hogy csak egyszerű, sablonos házat kapunk, hanem a ház helyiségeit is be tudjuk rendezni, ehhez szuperül működhet egy Playmobil konyha, Playmobil gyerekszoba vagy Playmobil babaház.

És arra sem kell, hogy gondunk legyen, ha egy utazásra (vagy akár közösségbe, játszótérre stb.) szeretnénk magunkkal vinni egy házat: a Playmobil hordozható ház akár egy nagyobb gyerek kezében is elfér, így büszkén hordozhatják ők is ezt a játékegyüttest.

Ahogy a valódi házak között is óriási különbségek vannak, a Playmobil házak esetében sincs ez másképp. Egy óriás babaház mérete 68 x 36 x 62 cm-es, és 6 szoba van benne. A modern lakóház már nem ilyen óriási, itt a ház mérete 57 x 49 x 40 cm-es, míg a faház a tónál 50 x 36 x 22 cm-es méretű, igaz, ehhez egy hidroplán is tartozik, amelynek a mérete 31 x 31 x 15 cm.

És ha már szóba került egy hidroplán, hadd jelentsük ki, hogy a házak sokkal izgalmasabbak lehetnek, ha az ott lakáson kívül más funkciókat is kapnak. A már említett hidroplános házhoz kenu is tartozik, találunk hamburgerezőt, gyermekorvosi rendelőt, kisvárosi kávézót, kisvárosi üzletet, kerti partit, születésnapi partit bohóccal. És ezek csak az előre elkészített csomagok, kombinációk, természetesen bármelyik épülethez kapcsolhatunk autókat, extra figurákat, vagy éppen érdekes bútorokat és szobamegoldásokat.

Ha esetleg fiúgyermekek kezébe akadnak ezek a házak, könnyen válhatnak megszállt épületekké, amelyeket katonák szállnak meg, középkori várakká, és bárki kezében lakhatnak az épületekben állatok, dinoszauruszok, stb.