Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

Horse Club (Lovarda)

Schleich lovak: minden típus gyors szállítással, kiváló árakon

Morzsa játék webáruház: Schleich lovak, lovarda hatalmas raktárkészletről. Kiszállítás villámgyorsan + kiváló árak ezen az oldalon

Sorrend:

Schleich lovak: rengeteg lány és fiú álmai

A Schleich lovak névről talán kevésbé ismertek Magyarországon (igaz, más ló- vagy állatfigurák márkáit sem ismerjük névről). Az egyik nagy különbség a Schleich és a más márkák között a részletek gazdagsága, illetve minden egyes figura kézzel festett. Nemcsak egy sablonos lófigurát kapunk, amikor egy ilyen játékot vásárolunk, hanem akár lószakértővé is válhatunk, ha egy kicsit utánaolvasunk az egyes lófajták történetének és hátterének.

A Schleich lovas játékok között nemcsak lófigurákat találunk, hanem Schleich lovarda játékot, Lovasiskolát Welsh pónival, Lakókocsit titkos klubtalálkozókhoz, lovas standot Dartmoor pónival, Lakóház istállóval és lovakkal, Lovarda Mustang lovakkal, Lovarda Arab lovakkal, Shire lovakkal, Terepjáró lószállítóval és Fríz lóval, Állatorvosi rendelő csikóval és háziállatokkal, Kávézó lovasoknak, Látogatás az istállóknál és még sok mást: összességében elmondhatjuk, hogy a lovakkal kapcsolatos mindenféle élethelyzetet modellezhetjük a Scleich lovas játékaival.

A mi kedvenc Schleich lófiguráink közül is kiemelünk néhányat:

- Quarter Horse Kanca: egy amerikai ló, amelyet még jóval az Egyesült Államok függetlensége előtt, az 1600-as évek elejétől tenyésztenek. A neve, a Quarter (negyed) egy rövid, negyed mérföldes (kb. 400 méteres) versenyből ered: ez a ló mindössze 21 másodperc alatt le tudta futni ezt a távot.

- Amerikai Saddlebred Kanca: ezek az amerikai telepesek kedvelt lovai voltak, mind lovaglásra, mind hajtólóként.

- Knabstrupper Csődör: ezek a pöttyös, kicsit dalmataszerű mintázatú állatok nagyon kedveltek voltak cirkuszokban: intelligens, jó természetű állatok.

- Angol Telivér Kanca: ez egy klasszikus, mégis kivételes, gyönyörű állatok.

- Welsh Póni Csődör: ez az állat (ahogy nevéből is következtethetünk), Walesből származik, és egészen a rendkívül régi, kelta időkig nyúlik vissza a történetük.

És hadd említsünk néhány érdekes tényt a Schleich cégről is. Ezek a játékok Németországból származnak, elsősorban Európában forgalmazzák őket, a legjelentősebb piaca Németország (a Schleich játékok körülbelül fele itt talál gazdára), de Ausztráliában, Észak-Amerikában is megtalálhatjuk őket több áruházlánc kínálatában is. A Schleich alapítójáról kapta a nevét: Friedrich Schleich az 1930-es évek közepén alapította meg a vállalatot, a cég az '50-es évektől foglalkozik játékok gyártásával. 2006-ig családi vállalkozás maradt a Schleich, az utóbbi 15 évben a HG Capital üzemelteti.

A cég termékei között nemcsak lovakat találunk, hanem lovagok, más házi állatok, vadállatok, törpök, dinoszauroszok, titokzatos lények (sárkányok, tündérek, katonák) és mások is.