Playmobil farm

Playmobil nagy lovas farm gyors szállítással, kiváló áron

Morzsa játék webáruház: Playmobil farm hatalmas raktárkészletről. Kiszállítás villámgyorsan + kiváló árak ezen az oldalon

Sorrend:

Playmobil farm: ideje hátrahagyni a városi valóságot

A Playmobil már több kategóriában is nagyott alkotott, elég, ha a Novelmore középkori lovagok és lázadók küzdelmére gondolunk. Ezek mellett A Playmobil Farm és Playmobil Country is nagyon népszerűek. Az élet vidéken, tanyán, farmon nagyon hívogató nemcsak a kicsiknek, hanem a felnőtteknek is, sok élethelyzetben. Sok népszerű terméket találunk ebben a kategóriában, amelyek a vidéki, tanyasi élet rengeteg aspektusát meg tudják eleveníteni a játékokon át.

Az egyik kedvencünk a Playmobil hordozható farm, amelyet akár gyerekünk is büszkén vihet a kezében, amikor játszóház, játszótérre, óvodába vagy iskolába tartunk. A kinyitható házikóban találunk egy négy fős malaccsaládot a kerítésen belül, talicskát, lovat, létrát, ketreceket (kenneleket), terménytárolót és sok-sok más állatot: cicát, kutyust és nyulakat.

Egy másik nagy kedvenc a Playmobil farm silóval, ahol egy igazán jól működő, modern farm életébe nyerhetünk betekintést. Találunk itt fejőgépet, állatfürdetőt, darus emelőt és hagyományos eszközöket is, mint gereblyét, tejesbödönt, és persze elmaradhatatlan finom zöldségeket is az állatoknak. A Playmobil nagy farm rengeteg mezőgazdasággal és tanyasi élettel összefüggő kérdésre választ ad majd a vele játszó gyerekeknek.

Playmobil lovas farm kategóriában több készletet is találunk. Egy kisebb, népszerű darab a Lovastanya ajándékszett, amelyben a lovas kitartóan és odaadással gondozza és képzi a lovát. Meg lehet ismerkedni a csutakolás folyamatával, a nyereg feltételével és persze a lovaglással és az ugratásokkal is.

Egy közepes méretű (és árú) darab a Lókarám Arab lóval, amelyben az általad elnevezett paripa felkészülten vár a boxban, és innen nyitható ajtón át a kifutóba. Ha ez a termék megtetszik, el lehet gondolkodni a kiegészítésén, jól összeállítható például a nagy Lovasudvarral.

Egy igazán nagy, komplex, hosszú ideig élvezhető játék a Nagy Lovaglópálya Lómosóval, itt a ló felkészítése és a gyakorlás van a középpontban és ehhez gyakorlatilag minden kellék megtalálható benne. Az ehhez tartozó lómosóhoz valódi vizes tömlő tartozik, ezzel nyaranta külön élvezet játszani. A készlettel több gyerek is jól tud játszani, mert találunk benne egy pónilovat, 3 felnőttet, két gyereket és 3 lovat is.