Playmobil várak, lovagok

Playmobil vár, lovag: Minden típus gyors szállítással

Morzsa játék webáruház: Playmobil vár, lovag és kastély hatalmas raktárkészletről. Kiszállítás villámgyorsan + kiváló árak ezen az oldalon

Sorrend:

Playmobil vár: rengeteg gyerek egyik legnagyobb álma

Az ember gyorsan felejt (le tudnánk ma tenni egy érettségi vizsgát matematikából, magyarból és történelemből?), de bizonyos dolgok egészen beleégnek a memóriájába. Ilyen néhány gyerekkori játék, mint sok gyereknél (inkább fiúknál) egy parkolóház, rendőrség, tűzoltóság, egy hajó (esetleg űrhajó) és egy vár, például egy Playmobil vár.

Rengeteg módon ki lehet élni az elragadtatást a középkor, a lovagkor iránt. Ha igazán jól tudunk barkácsolni és értünk a középkorhoz és sok szabadidőnk van és olyan minőséget tudunk létrehozni, ami nemcsak a gyerekünknek, de a barátainak is szuper lesz, vágjunk bele. Minden másra azonban tökéletes a Playmobil lovag játékai, amelyek általában instant sikerek az ilyen érdeklődésű gyerekek között.

Az egyik legnagyobb, legbonyolultabb és leginkább vágyott játék ebben a kategóriában a Playmobil Novelmore készlet, amely mondhatjuk, hogy A Playmobil Lovagvár. De nem csak az épületre kell gondolnunk, hanem katonákra, lóra, farkasra, száguldó ágyúgolyókra, nyitható lovagvár kapura: nem mondunk nagyot, ha kijelentjük, hogy ez egy igazi Playmobil kastély.

Az eredeti leírás szerint a játékot 8 éves kortól ajánlják, ebben a korban könnyen lehet, hogy gyerekünk, unokaöccsünk, unokánk, bárki is legyen az ajándékozott, kíváncsi a háttértörténetre is, és ezzel még jobban ki tudja élvezni a játékot. A történetben Novelmore a vár neve, amelynek hős lovagjai a lázadó Burnham harcosai közötti konfliktus áll a középpontban. Itt nem egy gyönyörű, toronyba zárt királykisasszony, hanem Invincibus, egy mágikus páncél elnyerése a probléma forrása.

A várban John király és fia, Arwynn herceg, és barátai, Dario és Gwenn laknak, ők saját fegyvereiken kívül kőhajítógéppel és vízágyúval is igyekszenek távol tartani a nemes kastélytól a behatolni készülőket. Sőt, ezeken kívül is léteznek meglepetések a behatolók ellen: például egy csapóajtó, amely rögtön a börtönbe vezet...

Amikor arról beszéltünk, hogy ez egy nagy vár, akkor nem vicceltünk: a méretei 79 x 57 x 44 cm.

Ezt a Playmobil játékot akkor lehet érdemes megvásárolni, ha különleges ünnep közeledik (születésnap, karácsony, névnap stb. előnyben) vagy az ajándékozottat egy különleges alkalomból szeretnénk meglepni (színötös bizonyítvány, sporteredmény), de természetesen akkor se fogjuk vissza magunkat, ha általánosságban érezzük úgy, hogy ez a lehető legjobb ajándék, bármilyen alkalomra.