Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

Playmobil adventi naptárak

A Playmobil adventi naptár ajándékozása az egyik legszebb hagyomány karácsony előtt. Karácsony estéjét várva a gyerekek minden reggel 1-1 ablakot nyitnak az adventi kalendáriumon. A gyerekeknek szóló adventi naptár nemcsak az adventi időszakot teszi valami egészen különlegessé, hanem a már kinyitott ablakokon keresztül megmutatja gyermekének, hogy hány nap van még karácsonyig.

Különleges meglepetés lehet a Playmobil adventi naptár, ahol minden kis ablak mögött egy kis meglepetés rejlik, így karácsony estéjére egy teljes Playmobil készletet kapnak. Gyűjtés és játék közben villámgyorsan telik az idő szentestéig, ezzel is megkönnyítve a várakozást a gyerekeknek.

Legyen az kalóz, farm, lovarda, lovag, vár, hercegnő, tűzoltóság, rendőrség vagy karácsony 123 témakör, mindenki megtalálja a gyermekéhez leginkább illő Playmobil adventi kalendáriumot. A Playmobil adventi naptár ablakai mögött figurák, állatok és sok-sok kiegészítő rejtőzik. Az egyes alkatrészek lekerekített formáinak és mosható felületeinek köszönhetően a Playmobil adventi naptárak minden gyermeknek megfelelő kikapcsolódást nyújt.

Sorrend: