Húsvéti SZUPERAKCIÓÓÓ!

BLOG

Nem mindegy, hogy milyen játékbolt lesz a választásunk

2022.01.18 22:30

Nem mindegy, hogy milyen játékbolt lesz a választásunk

Nem véletlenül váltottak nagyon sokan offline / személyes / hagyományos / üzletbeni vásárlásról online vásárlásra. A játékbolt kategórián belül történt ez másképpen: sokan rájöttek, hogy hiába érdekes a játékokat személyesen megtekinteni, mind a szülői, mind a gyerekek kíváncsiságát hasonlóan kielégítheti egy (jó) játék webáruház kínálata.

Nem mindegy, hogy milyen játékbolt lesz a választásunk

És mitől lesz egy játékbolt jó? Például attól, hogy nemcsak fiúknak vagy lányoknak, hanem mindkét nembeli gyerekeknek nagy választékban kínál játékokat: népszerűek például a Playmobil játékok, legyen szó akár a Playmobil rendőrség, tűzoltóság, űrbeli kalandok vagy Playmobil ház játékokról.

A játék nemcsak olyasmi, amivel elszöszmötöl a gyerek, vagyis amivel a képzeletét és motorikus funkcióját javítva, sokszor a képzeletének a birodalmában elmerül, hanem egy fizikailag nagyobb játékszer is. Itt az egyik legnépszerűbb darab az egészen fiatal (kb. 1, 5 - 2 éves) kategóriától a bébitaxi (más néven babataxi, beleülős autó, nagy autó), amelyben a választék szintén óriási: egyes darabok járássegítőként is funkcionálnak, míg van olyan, ami egyben hintaszék is, nem is beszélve a színekről (a Verdákból ismert pirostól kezdve a rózsaszínon át a fehérig és a zöldig), a formákról (motor, traktor, robogó, utánfutós kocsi, roller és bébitaxi egyben stb).

Említettük, hogy egy játékbolt kínálatában kell, hogy legyen sok-sok játék mindkét nemű gyerekeknek. Emellett mindenki szereti, ha vannak leárazások, akciók, főleg, ha ezeket könnyedén meg lehet találni. Egy webáruháznál különösen fontos, hogy mindig látni lehessen, hogy melyik termék mikor érkezik majd meg: vagyis hogy mi van raktáron és mire kell tovább várni. Sok vásárló szülőnek nagy segítség lehet az is, ha átböngészik a TOP legjobb termékeket és az előző időszak (pl. egy hónap) legnépszerűbb termékeit.

Természetesen a legjobb játékokat úgy lehet kiválasztani, ha nagyon jól ismerjük az ajándékozottat és gyerekek körében különösen az éppen aktuális trendeket (Diesel vonat időszak, aktuális LEGO időszak stb). De a játékok terén is igaz, hogy a bestsellerek, amelyeknek minden bizonnyal a legtöbben örülnek, a legnagyobb valószínűséggel jók / kiválóak lesznek a vásárló gyerekének / ajándékozottjának is.