Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

Bébitaxi

Szülőkaros bébitaxi tolókarral: gyors szállítás, kiváló árak

Morzsa játék webáruház: Szülőkaros bébi taxi hatalmas raktárkészletről. Babataxi kiszállítás villámgyorsan + kiváló árak ezen az oldalon

Sorrend:

Bébitaxi, bébiautó: ha már tudnak ülni és kicsit járni is

Legújabban a járást segítő eszközök / játékok nem ajánlottak, azonban a kisautók, amelyekre fel tudnak ülni a kisgyerekek, igen. Egyrészről kevés aranyosabb dolog van annál, mint amikor egy másfél vagy két éves gyerkőc egy autóval furikázik a lakásban vagy kertben, másrészről ez óriási élmény a kicsiknek, akik szeretnék imitálni a szüleiket a volán mögött.

A baba taxi még Budapesten sem kell, hogy sárga legyen, több különböző verzióban, dizájnnal is megtalálható, rózsaszíntől kezdve Verdák piros színegyüttesen át kékig.

Egy babataxi lehet olyan jármű, amelyet a lurkó egyedül irányít, hátát a támlához támasztva, a két lábával a járgányt lökve, kezével pedig a kormányt fogva. De nem ez az egyetlen lehetőség. Létezik tolókaros bébitaxi is, ez egy időben különösen praktikus gyerekünk "szállítására", A-ból B-be eljutásra. 0, 5 - 2 éves kör környékén, amikor már biztonságosan, stabilan ülnek a kicsik, és már van igény másra a babakocsi mellett vagy helyett, egy bébitaxi tolókarral nagyon megkönnyítheti az életünket: ezzel a tömegközlekedés is használható, hosszabb séták is beleférnek, akár az otthonunk környékén, akár bölcsődébe, nagyszülőkhöz, baba-mama jógára, baráti találkozókra stb. menet.

Egyébként az ilyen szülőkaros bébitaxi típusok nincsenek annyira elterjedve, egy játszótéren könnyedén mi (és gyermekünk) lesz a sztár. Praktikus, dizájnos és nem túl drága.

A bébitaxi azonban nemcsak autó lehet, egyes verziókon nem egy autóban, hanem egy műanyag pónilovon ül a gyermek, ennek természetesen kormánya sincsen, de fogója igen: utánfutó is tartozhat ehhez is és az autókhoz is. És az autók melett találunk traktort (szintén utánfutóval), négykerekű futóbiciklit, robogót, kettő-az-egyben roller és babataxit, és homokrakodós traktort is.

A tökéletes bébi taxi kiválasztásánál mindenképp vegyük figyelembe a méretet, azt, hogy magában álló vagy tolókaros verziót szeretnénk, hogy fontos elem-e a kormány és a duda (ezek között van mechanikus és elemmel működő is), hogy szükségünk van-e egy kis csomagtartóra (ebben kiválóan elférhet egy-két plüssállat, kisautó vagy szülőknek fontos apróság), az, hogy mennyire stabil járművet szeretnénk (egy két kerekű motorhoz jobb egyensúlyérzékre van szükség, mint egy traktorhoz, a legkönnyebben pedig a magasabb háttámlásak használhatók), és persze, hogy milyen színt szeretnénk.

Egy új babataxival igazán készen fogunk állni az utazásra, ha gyerekünk már tud ülni.