Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

BLOG

Gyerek ajándék ötletek - menő Lego készletek

2023.12.23 10:15

A Lego mindig szuper ajándék, összegyűjtöttük a jelenleg futó 5 legérdekesebb termékcsaládot a választékból. A Lego általában 6 éves kortól ajánlható ajándék, egyes szettek pedig felnőtteknek is tökéletes választást jelenthetnek.

1. Lego Creator

A Lego Creator a Classic és City témáknál specifikusabb, egyedibb és részletgazdagabb szetteket tartalmaz. Gyerekek és felnőttek fantáziájának elragadására tervezték, középkori vár és élethő orchidea is tartozik a termékcsaládba. A termékcsalád jellemzője, hogy ugyanabból a készletből három tökéletesen kidolgozott téma is megvalósítható, a krokodil átépíthető békává vagy éppen kígyóvá, a kalózhajóból lehet fogadó vagy félelmetes kincses sziget is.

2. Lego Ninjago

Pörgős ninják, szuper járgányok és repülő sárkányok jellemzik a spinjitzu világát, amit a Lego Ninjago hoz el otthonunkba a tévéképernyőkről. Nem csak a képzelet lehet részletgazdag, hanem annak alapját adó színterek is, mint a szettben megvásárolható templomok és városrészek. Színes téma, ami lányok és fiúk képzeletét is magával ragadja. 7 éves kortól ajánlott.

3. Lego Star Wars

A Star Wars immáron több generáció közös emléke. Ikonikus karakterekkel játszhatunk és legendás eszközöket és űrhajókat alkothatunk meg.

4. Lego Technic

Minden mérnök lelkületű gyerek álma a Lego Technic, ami jellemzően precízen kidolgozott dizájnelemek mellett valóban működő szerkezeteket, járműveket tartalmazó szetteket ölel fel. Az egyik legrégebbi és elnyűhetetlen termékcsalád, ami remekül fejleszti a technikai gondolkodást miközben szuper játék is. A betonkeverő vagy a teleszkópos targonca fiús játéknak tűnik, de csak elsőre: a lányok is imádják.

5. Lego DOTS

Lego, ami nem Lego. Vagy éppen olyan Lego, ami azt mutatja meg mennyire másra is használható a Lego, mint azt eredetileg megszoktuk. A Lego DOTS a csillogó színekre és formákra, az azokból létrehozható kreatív szépségre helyezi a hangsúlyt. Nem épületek hozhatóak létre, hanem dísztárgyak, kiegészítők, apró ajándékok. Üzenőfal, karkötő, ceruzatartó, táskadísz, kulcstartó Legobol.

Korábbi bejegyzések: