Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

BLOG

Játék tippek óvodásoknak - plus kisiskolásoknak

2023.12.23 10:14

Közeledik az év vége és ezzel az ajándékozási időszak is. Az ajándékozásból pedig a legkisebbek biztosan nem maradhatnak ki, így számukra mindenkinek kell készülnie néhány ötlettel. Ha tehetjük, mindig kérjünk tanácsot a szülőktől, hogy mi lenne a legideálisabb ajándék. Ugyanakkor az is gyakran előfordul, hogy erre nincs módunk vagy nem kapunk egyértelmű iránymutatást. Ezekre az esetekre készültünk három tippel.

1. Schleich játékok

A Schleich kézzel festett műanyag játékokat készít, amik egyszerre szépek és strapabíróak játék közben. A legnépszerűbbek a lovak, de más tanyasi állatok vagy éppen dínók, misztikus lények is a választék részét képezik. A Schleich sorozatba tartoznak a Hupikék Törpikék figurái is, akár egész Aprajafalvát összegyűjthetjük. A nagyobbak már a Harry Potter figurákat is értékelik, Dobby, a házimanó különösen népszerű.

2. Lego Duplo

A legózást nem lehet elég korán kezdeni, így egy jól sikerült ajándékkal egy évtizedre biztosíthatjuk a ajándékötletünket. Ugyanis hasonló szabály az is, hogy Legoból sosem lehet elég. A Lego Duplo a legkisebbeknek szánt, ezért nagyobb elemekből álló termékcsalád. A készletek tematikája azonban hihetetlenül változatos, így biztosan találunk lányos, fiús és univerzális szetteket is. Tehervonat, dínó ovi, vidámpark, tengeralattjáró - sorolhatnánk tovább.

3. Little Live Pets

Nagyon aranyos megjelenésű interaktív játék. A különböző állatok élethűen mozognak, hangokat adnak ki és reagálnak az érintésre. Rengeteg vicces vagy természetes reakciót tudnak mutatni mind mozgásukban, mind az általuk kiadott hangok tekintetében. Mozgatják fülüket, csóválják farkukat miközben kacagnak, tüsszentenek vagy éppen büfögnek, esetleg pukiznak.

plus egy: bármilyen cuki plüss lény

Cuki és puha állatkából soha, de soha nem lehet elég. Ebben a tekintetben lehet, de nem kell feltétlenül híres mesehősre gondolni, a cicák, kutyusok, medvék, majmok és más egzotikus vagy éppen teljesen hétköznapi állatok azonnal a gyerekek kedvenceivé válhatnak.

Korábbi bejegyzések: