Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

BLOG

A Playmobil ház sorozatok rejtelmei

2023.02.23 18:10

A Playmobil évtizedek óta a legnépszerűbb játékok közé tartozik a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt. A kis műanyag figurák és kiegészítőik rengeteg fantáziát és lehetőséget rejtenek magukban, így a játék során az élmény mindig garantált. Azonban a Playmobil világa nem csak az egyéni játékra korlátozódik, hanem többféle témájú szettek is piacra kerültek az évek során, vannak például játékok, amik az egész városi életet ábrázolják kis méretben. A Playmobil ház fajtái remekül ábrázolják az otthonainkat, olyan részletességgel, hogy szinte életre kelnek a kezünkben.

A Playmobil házakban minden megtalálható, amire egy igazi otthonban szükség van: nappali, konyha, hálószoba, fürdőszoba és még garázs is. Az egyes helyiségeknek megfelelő bútorok és kiegészítők is megtalálhatóak, így a játék során mindenki életre keltheti a saját elképzelt otthonát. A Playmobil házakban nem csak az emberi szereplők, hanem az állatok is helyet kapnak, hiszen a legtöbb otthonban él egy kisállat, ami színesíti a család mindennapjait.

A kisebb készletek közé tartoznak a Playmobil City Life sorozatának kisebb méretű, egyedi témájú készletei. Ilyenek például a kis lakókocsi vagy autóbusz. Nagyobb Playmobil ház típusok közé pedig ugyanezen sorozatból az elegáns villa, a kertvárosi ház vagy a modern városi lakás tartozik. Ezek a készletek sokkal részletesebbek, általában több szintesek és rengeteg bútort, kiegészítőt tartalmaznak, amelyek a gyerekek számára valódi otthoni élményt nyújt. A Playmobil világ egyik leggyakoribb színe a sárga, amely a figurák ruháinak és kiegészítőinek színe, de ez a szín nagyon gyakran megjelenik a City Life épületeinél és kiegészítőinél is.

A Playmobil házakon kívül számos egyéb készlet is elérhető a Playmobil világában, amelyek vagy a City Life sorozatba illeszkednek vagy jó kiegészítői lehetnek a sorozatnak. Ilyenek például a kórházak, iskolák, rendőr- és tűzoltóállomások, valamint az éttermek és szórakozóhelyek is.

A Playmobil bébitaxija szintén jó lehetőség azoknak, akik szeretnének még több élményt átélni a Playmobil világban. A bébitaxi minden kisbabának megkönnyíti a mozgást, mind a babáknak, mind pedig a szülőknek. A Playmobil bébitaxi kényelmesen és biztonságosan szállítja az utasokat, így senki sem marad le az élményekről.

A Playmobil játékai népszerűségüket többek között annak köszönhetik, hogy engedik a gyerekek kreativitását szárnyalni, de mégis adnak nekik támpontot a nagyon részletesen kidolgozott játékokkal.

Korábbi bejegyzések: