BLOG

Játékbolt: online is meg lehet találni a tökéletes ajándékot

2022.01.18 22:24

Játékbolt: online is meg lehet találni a tökéletes ajándékot

A COVID világjárvány kezdete óta egyre több időt töltünk a világhálón. Nem állítjuk, hogy ez minden egyes személy esetében pozitív, sőt, azonban ez azzal jár, hogy az online szolgáltatások világa igencsak megugrott, jó értelemben is. Arra gondolunk, hogy olyan szolgáltatások is elérhetők és működnek kiválóan online, amely néhány éve alig-alig létezett és sokszor akadozott, döcögött csak. A házhozszállítás és online webáruházak világa mindenképpen ilyen szerintünk.

A legtöbben kipróbáltak valamilyen új online rendelést vagy szolgáltatást 2020 tavasza óta. Akár ez lesz az első alkalom, akár rendeltünk már termékeket online, érdemes lehet elgondolkodni egy játék webáruház meglátogatásán. A Morzsa játékbolt is ilyen, ahol, csakúgy, mint egy igazi, fizikai valójában létező boltban, lehet válogatni, ha semmiképp sem szeretnénk, hogy gyerekünk vagy a megajándékozni szándékozott(ak) csalódna. A képernyő előtt pontosan ugyanúgy ki lehet választani a legszebb játékokat, legyen szó egy bébitaxi nevű autóról, amibe beülhet a kisgyermek, az örök klasszikus játékbaba esetéről vagy állatokat kedvelő gyerekeknek Schleich lovak közül kiválasztott új kedvencről.

Játékbolt: online is meg lehet találni a tökéletes ajándékot

Egy játékbolt attól lesz sikeres, hogy jó áron jó minőségű termékeket kínál nagy választékban. Természetesen egy igazán jó játékbolt kínálatában nemcsak fiúknak és lányoknak, hanem a különböző korosztályoknak megfelelő játékokat is elérhetőnek kell, hogy legyenek.

Egy régi-új kedvence sok-sok gyereknek a Playmobil márka, amely rengeteg különböző világba repíti el a gyerekeket: a középkori lovagoktól és váraiktól a farmok világába, állatokkal és az ellátásukhoz szükséges ételekkel, gépekkel, szerszámokkal, nem is beszélve a városok forgatagáról, ahol taxik, rendőrautók, tűzoltó autók, mentőautók, munkagépek dolgoznak serényen: sokszor fény- és hangeffektekkel is megspékelve.

Külön jó móka, amikor "életre kelnek" a járművek: akár külön is lehet vásárolni Playmobil víz alatti motort, amellyel bármilyen vízi jármű egy kis tutajtól egészen egy nagy kalózhajóig hirtelen mozgásba lendül, bárhol, legyen szó a mosdótálról, a fürdőkádról vagy egy medencéről...