Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

BLOG

Cukiságok a Brick Headz-től a plüss játékokig

2024.02.22 20:27

A picit nagyobb gyerekeknek, akik még mindig szeretnek játszani öröm ajándékot venni. Ők azok, akik nagyon tudják értékelni a különböző cuki játékokat. Három ötlettel készültünk.

A Lego Brick Headz egy különleges és rendkívül aranyos kategória a LEGO építőkészletek között. Kis készletekről beszélünk, amikből karakteres fejeket és kis testeket építhetünk. Cuki húsvéti bárány, boszorkány vagy Donald kacsa is megtalálható a sorozatban, aminek egyes elemei akár a felnőttek számára is kedvesek lehetnek. A Brick Headz gyakran népszerű filmek, televíziós sorozatok vagy képregények karaktereit jelenítik meg, és a rajongóknak lehetőséget adnak a kedvenc karaktereik Lego verziójának megalkotására. A játék előnye, hogy a konkrét sorozat ismerete nélkül is komikusan aranyos figurákat építhetünk. Ha kevésbé elvont témát szeretnénk, mégis a kedves karakterekre koncentrálnánk, akkor a Lego Friends világa lehet érdekes számunkra.

A kézzel festett Schleich figurák ezzel szemben a valósághűségre fókuszálnak, miközben minden darab egyedi is. Az 1935 óta létező német cég arra törekszik, hogy a valóságos részletek és a gyermeki képzelet tökéletes egyensúlyát teremtse meg termékeiben. Lovak, dinoszauruszok, házi- és vadállatok, különleges mesebeli lények sorakoznak a Schleich webáruház képzeletbeli polcain. Jó minőségű anyagok, részletgazdag kidolgozás jellemzi a márkát, ami különösen a lovarda (Horse Club) és dinó (Dinosaurs) vonalon erős. Egy-egy játék akár generációkon keresztül is öröm forrása lehet, hiszen a játékom tartósak és valósághű megjelenésük nem megy ki a divatból.

Mindig tuti választás valamilyen plüss figura. A szuper cuki plüss figurák nem csupán játékok, hanem valódi örömteli élmények forrásai is egyben. Ezek a puha és barátságos kis lények azonnal elvarázsolják a szíveket. A fiukét is. Plüss figurák ajándékozásával mi is kifejezhetjük szeretetünket és gondoskodásunkat. Ajándékunk - így kicsit személyünk is - hűséges társakként készen állnak majd ölelni, vigasztalni és örömet szerezni, amikor arra szükség lesz.

Korábbi bejegyzések: