Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

BLOG

Hiányzik egy Lego elem: a megoldás a Lego pick a brick

2024.02.20 15:04

A Lego pick a brick a szolgáltatás lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy Lego kockákat válasszanak ki a széles kínálatból, és így saját kreatív projekteket valósítsanak meg vagy pótolják a játék közben elveszett fontos építőelemeket. Igazán különleges élmény, ha saját témát és készletet tervezünk. Nem kell ekkor meglévő kockáinkra hagyatkozni, ha egy-egy különlegesebb elem hiányzik, akár darabonként megrendelhetjük őket.

Ha játék közben eltűnik egy-egy fontos elem, ezentúl nem csak a fantázia jelenti a megoldást annak pótlására. Sajnos az igazán speciális elemek a különleges témákból nem mindig rendelhetőek, például a Lego Star Wars vagy Lego Ninjago elemei közül nem áll az összes rendelkezésre. Ha valaki nem játszani, hanem befektetési szempontból vásárolt Legot, ennek akár örülhet is.

A Lego pick a brick rendszer egyedi és rugalmas, hiszen lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy csak azokat az elemeket vegyék meg, amelyekre szükségük van. Ezáltal nemcsak gazdaságosabbá válik a Lego projektek megvalósítása, hanem a felhasználók is nagyobb szabadságot élvezhetnek a tervezés és az alkotás folyamatában.

A szolgáltatás néhány nagyobb játékboltban és az online térben érhető el több országban is. A játékboltokban a fizikai válogatás élménye ad különleges hangulatot a szolgáltatásnak. Az elérhető elemek száma véges, de jóval olcsóbban hozzájuthatunk a vágyott elemekhez. Az ilyen válogatás akár közösségi élményként is szolgálhat, hiszen együtt bogarászhatjuk a szükséges elemeket, vagy akár egy-egy konkrét elem megfogása indíthat be kreatív gondolatokat.

Ha online rendelünk, az egyes elemekre 8-28 napot kell várni, attól függően, mennyire különleges darabot szeretnénk. A választék gyakorlatilag korlátlan: ami elérhető a Lego regionális raktárában vagy központi gyárában, az rendelhető. Ugyan egy-egy konkrét elemet nagyon olcsón megkaphatunk - például egy Lego fej nagyjából 100 forint, de egy különlegesebb vagy nagyobb építőelem is maximum 500 forint - de a szállítás díja közel 5 ezer forint - érdemes tehát egy listáról szépen összegyűjteni a vágyott alkatrészeket.

Korábbi bejegyzések: