Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

BLOG

A Disney és a Lego univerzum legjobb találkozásai

2023.03.25 09:28

A Disney és a Lego közös története már évtizedekre nyúlik vissza, hiszen a két márka együttműködése révén számos varázslatos készletet kínált már eddig is a rajongóknak. Ha mi vagy gyermekünk szeretne elmerülni a Disney világában, és közben építkezni a kedvenc karaktereivel, akkor érdemes lehet kipróbálni a legjobb Disney témájú Lego készleteket. Az alábbiakban a legnépszerűbb Disney világú Lego készleteket sorakoztattuk fel.

1. Lego Disney Princess Tündérpalota

A Tündérpalota készlet a Disney hercegnők világát idézi meg, és lehetőséget nyújt arra, hogy az építők saját varázslatos tündérkastélyt építsenek. A készletben több mint 500 építőelem található, amelyekkel a gyermekek elképzeléseiknek megfelelően építhetnek és játszhatnak.

2. Lego Disney Princess Jégvarázs II Arendelle kastélya

A Jégvarázs II Arendelle kastélya készletben az építők elmerülhetnek a Jégvarázs világában, és megépíthetik Elsa és Anna kastélyát. A készlet tartalmazza a kastélyt, Anna és Elsa karaktereit, valamint más kiegészítő elemeket, amelyekkel a gyermekek a történetet újraalkothatják.

3. Lego Disney Princess Csipkerózsika kastélya

A Csipkerózsika kastélya készletben az építők megépíthetik a Disney klasszikusának híres kastélyát. A készlet tartalmazza a kastélyt, a hercegnőt, a gonosz boszorkányt és más karaktereket, valamint kiegészítő elemeket, amelyekkel a gyermekek játszhatnak és alkothatnak.

4. Lego Disney Mickey Mouse és barátai: Vonat

Ebben a készletben az építők megépíthetik a Disney karakterek egyik híres közlekedési eszközét. A készlet tartalmazza a vonatot, Mickey és Minnie egér karaktereit, valamint más kiegészítő elemeket, amelyekkel a gyermekek játszhatnak és alkothatnak.

5. Lego Star Wars: Mandalorian szállító

Bár nem közvetlenül kapcsolódik a Disney hercegnők és karaktereihez, a Lego Star Wars: Mandalorian szállító készletben mégis megjelennek az ikonikus Star Wars karakterek, és együttműködnek a Disney+ sorozat Mandalorian karakterével.

6. Avengers Helicarrier: Ezzel a készlettel a Marvel filmekből ismert Avengers helikoptert tudjuk megépíteni. A készlet tartalmazza a Helicarrier számos részletét, valamint különböző Avengers figurákat, mint például Iron Man, Captain America és Black Widow.

Persze a Disney témájú kollaborációkon túl a Lego rengeteg más készlete is elérhető, például a Lego City készletei azok, amiket az igazi városok és a közlekedési eszközök inspiráltak, találunk benne tűzoltókat, rendőröket és közlekedési lámpákat is. A Lego modelljei egészen kis gyerekkortól felnőtt korig kínálnak játékokat.

Korábbi bejegyzések: