BLOG

Playmobil rendőrség – szolgálunk és védünk, mint a nagyok

2022.01.18 22:33

Playmobil rendőrség - szolgálunk és védünk, mint a nagyok

A gyerekek imádnak játszani. Ha szerencsések, erre van is lehetőségük, idejük, elegendő terük. Ha pedig játék, a legizgalmasabb játékok egyike mindenképp a legtöbb gyereknek a szerepjáték. Melyik gyerek ne képzelte volna már magát tűzoltónak, vadakat terelő juhásznak? Többségében a fiúk, de sok kislány is rengeteget szerepjátékozik különböző figurákkal. Ha szeretnénk, hogy gyermekünk minőségi, igényes, megbízható forrásból származó, megbízható, egészségre nem ártalmas anyagokból lévő játékkal játsszon, mindenképp meg kell választanunk, hol szerezzük be a kedvenc játékot.

Playmobil rendőrség - szolgálunk és védünk, mint a nagyok

Milyen szerepbe képzelik be magukat legtöbbször a gyerekek? Leginkább a munka világa érdekli őket, hiszen ez a felnőttek világa, ahova vágynak. Melyek a legizgalmasabb munkák? Ez persze nézőpont kérdése, de mindenképp az életmentéssel, az emberek szolgálatával, a jóért való harccal, küzdelemmel kapcsolatosak azok a munkahelyek, amelyek a leginkább vonzzák már kezdetektől a legkisebbeket. Melyek is ezek? Például a mentős, aki sokszor életet ment, a tűzoltó, aki az életmentés mellett az értékeket is menti. Emellett pedig nem hagyhatjuk ki a rendőröket, akik "szolgálnak és védenek", a bűnözők ellen harcolnak, sokszor életeket és értéket szintén egyaránt védenek.

Mitől lesz élethű egy játék, például egy játék-rendőrség? Azzal, ha, mint például a playmobil rendőrség esetén, nem csak rendőrautó, rendőr-figurák, de például egy rendőrállomás és akár egy rabszállító autó is szerepelhet a játékban. A playmobil rendőrség egy olyan játék, amivel a lejátszható történetek száma végtelen. Helikopterrel, motorral, autóval együtt a playmobil rendőrség olyan, mint egy kis világ, a gépek világítanak, hangot adnak, csakúgy, mint a valóságban.

Akár egyben, vagy részenként, gyűjtés útján vásároljuk meg a játékokat, hatalmas élményt okozhatunk vele gyermekünknek.

És még valami: ne lepődjünk meg, ha azon kapjuk magunkat, mi is milyen szívesen kapcsolódunk be gyermekünk szerepjátékába ezekkel az élethű, minőségi játékokkal.