Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

BLOG

Playmobil rendőrség: kiváló ajándék nem csak fiúknak

2022.01.18 22:28

Playmobil rendőrség: kiváló ajándék nem csak fiúknak

A gyerekek fantáziáját nagyon izgatni szokta néhány foglalkozás: mit csinál a rendőr, a mentős, a tűzoltó, a kukás, az autószerelő stb. Ha egy szerencsés fiú vagy lány érdeklődik a rendőrség iránt, akkor érdemes lehet meglepni egy rendőrautó, egy rabszállító vagy egy egész rendőrállomás játékkal.

Playmobil rendőrség: kiváló ajándék nem csak fiúknak

Rengeteg márka és típus áll rendelkezésre, többek között a Playmobil rendőrség termékei. Itt, a teljesség igénye nélkül hadd jegyezzük meg, hogy találunk kommandós autót, villogós rendőrautót, páncélautót, rendőrkapitányságot, hordozható, börtönnel ellátott rendőrséget, autóval, motorral és helikopterrel felszerelt rendőrséget, rendőrségi autóbuszt, útlezárást, amelyhez még rendőrkutya is tartozik, az autópályás üldözésekhez Porsche 911 Carrera 4S rendőrautót, speciális egység központot, kishelikoptert és másokat.

Fontos az is, hogy bár a Playmobil egy "világot" alkot, amelyben minden játék vegyíthető egymással, vannak egészen kicsiknek tervezett játékok (például kishelikopter, rendőrségi kisautó, hordozható rendőrség kicsiknek), amelyek már 3 éves kortól élvezhetőek (ekkor már nem nyelik le a gyerekek a kisebb darabokat), de vannak egészen futurisztikus darabok a Playmobil rendőrség tágabb kínálatában, amelyek a jóval idősebbeknek is kiváló időtöltést jelenthetnek. Ilyen például az űrrendőrség repülőgépe, rendőrmotorja, rendőrrobotja, űrkalózok széfje titkos kóddal vagy éppen a Playmobil rendőrség helikopter ejtőernyőssel.

A Playmobil játékokat több különböző helyen meg lehet vásárolni. Van, aki a személyes bevásárlásra "esküszik", vagyis soha nem hagyta ezt maga mögött, míg vannak, akik már hosszú évek óta online intézik a játékok bevásárlását is. De olyanok is akadnak, akik az utóbbi másfél évben váltottak személyes vásárlásról az online webáruházak világára.

Mindkét módnak van több előnye és hátránya is, de fontos megemlíteni, hogy online is meg lehet beszélni a gyerekünkkel / ajándékozottal, hogy melyiket is akarja (elmondjuk: valószínűleg a legnagyobbat) és sok webáruházban bizonyos ár felett a házhozszállítás ingyenesen vagy igen alacsony áron érhető el.