BLOG

A Lego family mindenkire gondol

2024.04.27 20:41

A Lego tényleg mindenkié. A klasszikus építőjáték korosztályokat átölelve ad kikapcsolódást a család összes tagjának. A nagy Lego family rengeteg témát és egyedi készletet tartalmaz. Íme néhány a legjobbak közül:

A Lego Lego Star Wars a messzi-messzi galaxisba repít minket. Játszható készletek mellett egyértelműen gyűjtőknek szánt darabok is megtalálhatóak a téma készletei között. Yodától Chewbaccáig megtalálható minden szereplő és persze a klasszikus űrjárművek és robotok sem maradhatnak el.

Nehéz eldönteni, hogy a Minecraft inspirálódott előbb az építőjátékból, vagy később a Legonál ismerték fel, hogy a két világ tökéletesen összeillik. A Lego Minecraft megjeleníti a fizikai térben az ikonikus pixeles világot.

A Lego Classic a hagyományos kreativitásra építő témacsalád, ahova a mindennapi témák kerülnek. Ezek a darabok olyanok, mint amikkel mi játszottunk gyerekkorunkban - bármikor is volt az.

A Lego City a városépítő gyerekek és felnőttek képzeletét kelti életre. Minden megtalálható a témában, ami egy működőképes város életéhez szükséges a benzinkúttól a rendőrségig.

A Lego DOTS már kissé elrugaszkodik a Lego klasszikus alapjaitól és ötvözi az építőjátékot a DIY kreatív használati tárgyainak világával. Nehéz elképzelni amíg nem látjuk, hogyan lehet Legoból használható tolltartót, karkötőt vagy jegyzetfüzetet építeni.

A Lego olyan klasszikusok népszerű és egyedi világok felé is nyitott, mint a Harry Potter, az Avatar, a Lord of the Rings vagy éppen Peppa Malac. Távol állnak egymástól, de megvalósításuk parádés.

A Lego Ideas az a téma, amibe tényleg minden belefér, hiszen a legozók egyedi ötletei alapján készültek a készletek: Polaroid fényképezőgép, Vincent van Gogh festmény, írógép, földgömb és a K-pop BTS banda egyaránt összeépíthető.

A sort még folytathatnánk a végtelenségig. Elég ha még annyit megemlítünk, hogy kapható Lego-ból "vágott virág" amivel meglephetjük kedvesünket vagy asztaldísznek használhatjuk egy ünnepi étkezés alkalmával. A képzeletnek tényleg semmi nem szab határt, mert ha nem találjuk a magunknak megfelelő készletet, még mindig nyitott a lehetőség, hogy akár elemenként rendeljünk építőköveket. . .

Korábbi bejegyzések: