Heti SZUPERAKCIÓÓÓ!

Noris - Magyarországi körutazás (607771554)

Noris - Magyarországi körutazás (607771554)
Raktárkészlet
Raktáron, azonnal szállítható
7 290 Ft

Indulhat a képzeletbeli utazás?! A Magyarországi körutazás családi társasjátékkal útra kelhetünk, és játszva ismerhetjük meg hazánkat. Öt városon áthaladva fedezhetjük fel Magyarország nevezetességeit, látványosságait, megismerhetjük megyéit és megyeszékhelyeit, illetve városait. A játékosok célja, hogy egy képzeletbeli utazás során 5 várost kiválasztva, a lehető leggyorsabban eljussanak a célba. A kétoldalas játéktábla lehelyezését követően a játékosok közösen kiválasztják az úti célt a 4 db célkártya közül. A kiválasztott célkártyán szereplő hely lesz mindenki úti célja, de minden játékos más és más útvonalon fog eljutni oda. Minden játékos 5 db városkártyát húz, hogy kiderüljön, milyen útvonalon fog eljutni a célig. A városkártyák elején egy helyi nevezetesség látható, a hátoldalon pedig hasznos információk és érdekességek találhatóak az adott városról.
A dobókocka segítségével tudunk haladni, de a kihúzott városokba el kell látogatnunk. Ha egy városon áthaladunk, annak a kártyáját letehetjük. Aki mind az 5 kártyáját letette, indulhat a célba.

Tartalma:

1 db kétoldalas játéktábla Magyarország domborzatának és megyéinek térképével

51 db városkártya

4 db célkártya

6 db bábu

1 db dobókocka

1 db kártyatartó doboz

magyar nyelvű leírás

Részletek

Cégünk törekszik a weboldalon megtalálható pontos információk közlésére. A képek tájékoztató jellegűek. A termékleírások előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak a gyártók által, vagy hibákat tartalmazhatnak. A weboldalon található kedvezmények a készlet erejéig érvényesek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Adatok
Hivatalos weboldal
Ajánlott korosztály
2 – 6 év
Játékidő
10 – 40 perc
Játékosok száma
2 – 6 fő
Cikkszám
NORIS1554